Descoperă ce aparatură modernă conține o clinică stomatologică de ultimă generație!

Clinica Stomatologică Pasindora

 

Nouă, celor de la Pasindora, ne plac lucrurile moderne. Vei putea observa acest lucru încă din momentul în care pășești în clinică. Mobilierul, designul, atmosfera – totul este modern. De ce? Pentru că noi credem în puterea și în inspirația actualității. Bineînțeles, nu facem excepție de la această regulă nici când vine vorba despre aparatura noastră. Vrem să îți oferim cele mai noi tehnologii, dar și soluții inovatoare pentru problemele tale. Cu toții ne-am clădit cunoștințele teoretice și profesionale cu ajutorul istoriei acestei meserii, însă am avut ambiția să evoluăm, iar acum putem spune cu mândrie că avem un bagaj de cunoștințe vast și actualizat.

 

Aparatură stomatologică modernă 

 

Aparatura de ultimă generație pe care o utilizăm în clinica Pasindora îți va aduce numai beneficii. Multe dintre tehnologiile noastre sunt menite să te elibereze de disconfortul pe care îl simțeai în trecut atunci când mergeai la stomatolog. De asemenea, datorită aparaturii moderne vom putea identifica ușor și foarte precis care sunt afecțiunile danturii tale. Tehnologia nouă și performantă ne ajută și pe noi, medicii stomatologi – datorită acesteia munca noastră devine mai ușoară, mai eficientă și mult mai plăcută. 

 

Te invităm să faci cunoștință cu aparatura noastră:

 

  • Scannerul intraoral Medit i500 – acest dispozitiv are rolul de a lua amprente digitale ale danturii tale, ceea ce înseamnă că nu te vei mai confrunta cu senzațiile de vomă și sufocare pe care le experimentai în timpul amprentării tradiționale. Scannerul are o viteză incredibilă – un singur click și amprenta ta digitală poate ajunge la orice laborator din țară.

 

  • Scannerul Modjow – vom folosi acest scanner pentru a-ți înregistra mușcătura într-un mod ușor, rapid și foarte precis. Odată atașat, scannerul începe să proiecteze în timp real felul în care se mișcă cele două arcade și care este modul de suprapunere al dinților superiori cu cei inferiori.

 

  • Softul Florida – acesta este special destinat bolii parodontale și ne ajută pe noi, medicii, să stabilim un diagnostic rapid și exact. Față de metodele tradiționale, Softul Florida are o acuratețe mai mare și ne oferă atât posibilitatea de a realiza singuri întreaga operațiune, cât și de a crea un plan de tratament corect și eficient.

 

  • Microscopul Zeiss – acest instrument este extrem de eficient în toate ramurile stomatologice, deoarece observarea cât mai amănunțită a problemei și imaginea clară din timpul procedurilor vor oferi rezultatele ideale. De exemplu, microscopul ajută la detectarea fisurilor dintelui, la vizualizarea optimă a canalelor, dar și la efectuarea implanturilor.

 

  • Laserul Biolase – laserul este extrem de eficient din numeroase puncte de vedere: vorbim despre albirea dentară pe care cei mai mulți dintre pacienți și-o doresc, despre terapia durerii, vindecarea aftelor și leziunilor rădăcinilor, remodelarea gingiei și sterilizarea pungilor parodontale. Pe lângă faptul că este eficient în tratarea acestor probleme, laserul reușește să accelereze întreg procesul.

 

  • Centrifuga Premium – folosim acest instrument pentru a crea plasmă din sângele tău. Plasma se poate folosi sub formă de membrană sau în stare lichidă și este extrem de utilă atât în realizarea implanturilor, cât și în estetica facială. Conceptul acestui instrument se bazează pe centrifugarea sângelui fără anticoagulanți. 

 

  • Piezotome este folosit pentru grefe osoase, în chirurgia endodontică și parodontală, pentru rezecții apicale, decompresia nervului alveolar, osteoplastii, sinus lifting. Acest instrument oferă precizie și siguranță. Datorită noii tehnologii, utilizarea acestuia nu îți va provoca disconfort sau răni.

 

  • Lampa de albire Zoom – probabil îți este deja cunoscută această lampă, datorită faptului că este extrem de populară – și pe bună dreptate! Lampa Zoom are puterea de a albi dantura cu până la opt nuanțe în doar 45 de minute. În plus, lampa este concepută pentru a crea sensibilitate minimă sau inexistentă în urma procedurii.

 

  • Aquacare – acest instrument este ideal pentru operațiunile minim invazive, precum: îndepărtarea petelor de pe dinți, tratarea fisurilor, prepararea cavităților. Aquacare se bazează pe tehnica abrazivă cu fluid. Acest instrument nu produce durere, fiind astfel redusă necesitatea unei anestezii locale.

 

  • Calaject –  acesta este un instrument inovator de anesteziere. Vorbim astfel de alternativa mult mai plăcută a clasicelor seringi cu ser. Acest instrument digital reușește să ofere o anestezie nedureroasă cu un efect monitorizat în permanență. Secretul constă în dozarea treptată a anestezicului, făcând din vizita la Pasindora o experiență plăcută și confortabilă.

 

Dacă ești gata să-ți tratezi problemele dentare rapid, fără disconfort, cu ajutorul aparaturii noastre digitalizate, te așteptăm la clinica Pasindora. Vino să descoperi un concept modern de stomatologie, pentru ca tu să zâmbești din nou cu încredere! 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Twitter