Despre noi

Pasindora este o clinică de estetică dentară și facială, care s-a înființat din dorința de a oferi pacienților o altă perspectivă și experiență în tratarea afecțiunilor stomatologice – una relaxantă, empatică, modernă.

Oferim pacienților accesul la un sistem de sănătate avansat, punându-le la dispoziție o echipă de medici multidisciplinară specializați în tratarea cazurilor complexe cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație.

Toți membrii echipei lucrează la unison astfel încât principiile brandului: Pasiune, Întelegere, Dorință și Ambiție, să se reflecte în modul în care ghidăm pacientul în acest proces de a-și atinge obiectivul de a recăpăta zâmbetul și bucuria micilor plăceri ale vieții.

Oferim servicii de calitate și o multitudine de proceduri moderne, potrivite fiecărui pacient atât de estetică dentară cât și de estetică facială. Oferim numeroase modalități de dobândire a zâmbetului precum fațetele dentare, implanturile, albirea dentară și nu numai, susținute de chirurgie, ortodonție, implantologie și protetică dentară. Privind tratamentele de estetică facială, se pot efectua tratamente precum: injectări cu Acid Hialuronic, tratamente cu fire PDO, injectări cu toxină botulinică și multe altele.

dr Deaconu Dana @ clinica dentara - stomatologie Pasindora
"Pasindora - Clinica de estetică dentară și facială este un concept care poate schimba radical mentalitatea asupra stomatologiei. Totul se vrea a fi diferit, de la primire până la ieșire” - Dana Deaconu, Fondator Pasindora.

Cultura noastră

Numele PASINDORA reprezintă principiile noastre de bază și anume: PASiune, INțelegere, DORință și, bineînțeles, Ambiție.
Pasiunea noastră este aceea de a reda zâmbetele oamenilor într-un mod cât mai plăcut, fără durere. Odată cu trecerea timpului și cu experiența cazurilor tratate, ne-am dat seama cât de important este zâmbetul și cât de puțin conștientizăm acest lucru. De aceea principala noastră dorință, în prima fază a tratamentului, este aceea de a cunoaște mai bine și de a înțelege pacientul.
În activitatea noastră suntem mânați de ambiția de a oferi servicii stomatologice și de estetică facială la standarde înalte în cel mai scurt timp.

 

Misiunea noastră

Scopul nostru este să ne aliniem cu misiunea de a oferi zâmbete sănătoase, încredere în sine cu un minim de disconfort. Fără a face excepție de la normele medicale europene ne-am propus să oferim pachete complete astfel încât pacienții noștri să aibă o experiență cât mai plăcută.

Experiența face diferența!

Clinica este situată într-un cadru natural, departe de agitația cotidiană, oferindu-le pacienților un mediu relaxant și intim, care sparge tiparele clinicilor tradiționale.
Punem la dispoziție o gamă de servicii de relaxare complementare precum masaj sau tratamente faciale, care se pot realiza după intervenția stomatologică.
Te scutim de efortul de a ajunge la noi! Organizăm din timp, împreună cu partenerii noștri locali, transportul de la aeroport și cazarea la un preț avantajos.
La prima vizită în clinică veți beneficia de o consultație complexă în baza documentației primite în prealabil, susținută de către medici specialiști și de consultantul personal, care vă va fi alături și la care puteți apela pe tot parcursul tratamentului.

Ce ne recomandă?

Zâmbetele pe care le realizăm ne recomandă de la sine! De aceea după finalizarea tratamentului pacienții împărtășesc experiența lor pe rețelele de socializare și în cadrul clinicii în testimonialele pe care le surprindem.

Carmen Elena Guță
Cum poți sa descrii în doua cuvinte clinica Pasindora "Pasiune &Profesionalism ". Un Team extraordinar pe care te poți baza cu ochii închiși așa cum am făcut eu deși pentru prima data fiind am avut încredere...Doamna Dana Deaconu una dintre preferatele mele care mi-a dat încredere din prima zi ascultamdu-mi problemele mai alea având în timp foarte scurt dar dandu-mi sfaturi bune....Mulțumesc foarte mult...Thank you Pasindora.
Coroane dentare
Cornel Ene
Pasindora un colt de rai, un loc unde visele tale devin realitate, un loc unde găsești iubire, frumusețe, dorința,îndemânare, un loc unde personalul este de o înaltă calitate sufleteasca, ghidat de un înger Dana Deaconu! Aici îți recapeți increderea, fericirea, zâmbetul! Te iubesc Pasindora!
Yrlof Ucrut
O echipa extraordinara de profesioniști , care sunt mai presus de toate oameni cu un suflet curat si nobil, ce-și desfășoară activitatea intr-o locație de vis, folosind instrumente de o tehnologie ultra moderna și servicii ireproșabile ! Le multumesc si ii recomand din toată inima! 💖
Doru Tugulan
La clinica Pasindora: organizarea este perfectă, ordine desăvârșită, curățenie exemplară, aparatură de ultimă generație, servicii net superioare față de alte stomatologii. Preț acceptabil. Frumos si plăcut. Veniți și convingeți-vă la față locului.
Alina Dinica
Multumesc Dana, multumesc tuturor pentru profesionalism, rabdare si atentia care mi-ati oferit-o. Recomand cu mare drag si incredere! 🤗
Alex O Bota
I've had the opportunity to work with Pasindora as a patient! Great location, more like a touristic resort not like a dental clinic. Doctors are friendly, perfect combination between professionalism and friendly environment!!

Carry on with the good work!!
Dialex Anda Maria
Am petrecut fix 4 săptămâni la Pasindora. Adiție de os, 4 implanturi și fațete dentare am primit. Mulțumirea mea fata de întreaga echipa Pasindora este până la cer și înapoi!

Va îmbrățișez cu mult drag! 🤗🤗🤗💖💖
Implanturi și fatete dentare
Tinutza Tina
Pasindora iti multumesc ca existi!!! 💖

Dupa o saptamana petrecuta in PASINDORA, dupa 5 ore consecutive de interventie (5 implanturi cu recoltare si aditie de os si 2 extractii) fara pic de durere pot sa recomand PASINDORA din tot sufletul.

Despre echipa de profesionisti nu am cuvinte,nu exista o nota pentru ei, nici macar cuvinte de multumire! Oamenii acestia te schimba ca om prin bunatatea lor. Dana Deaconu ,,un inger de om,, emana doar bunatate,intelegere, iar atunci cand lucrează i se vede in ochi doar pasiunea pentru ceea ce face.Ea este ce-a care mi-a dat speranta ca voi avea un zambet cum nu am avut niciodata si m-a facut sa plang de bucurie cand am vazut cum va arata zambetul meu la final de drum.Ea este ce-a care dupa interventie chiar si la ora 22 seara cand termina o zi lunga si cu multe interventii in Pasindora ma intreba cum sunt si imi dadea sfaturi sa imi fie cat mai bine.Intrebarea ,,Esti bine?,, pusa mereu din suflet de zeci de ori de intreaga echipa imi rasuna si acum in cap. Nu doresc sa numesc pe nimeni de frica sa nu uit pe cineva insa de la doctorii colaboratori pana la doamna care are grija ca totul sa staluceasca la Pasindora, toti sunt extraordinari.

Imi multumesc mie pentru alegerea facuta si le multumesc lor pentru oamenii care sunt!!!!

Daca ai ajuns sa citesti acest mesaj, nu te opri aici, ia legatura cu ei si cu siguranta se va gasi o rezolvare si pentru tine. Iti vei multumi pentru alegerea facuta!

Pasindora ne vedem peste o luna! Abia astept!!! 💖

Ps: deja imi este dor de voi toti!!! 💖
Implanturi dentare