Tratamente Faciale

Aqua Facial

În doar 3 pași revoluţionari Aqua Facial curăță pielea și o reîmprospătează cu vitamine, acid hialuronic și antioxidanți. În plus, funcția de vid are efect de stimulare și întărire a țesutului. Aqua Facial poate fi folosit la toate tipurile de piele.
Despre redare videouri În doar 3 pași revoluţionari Aqua Facial curăță pielea și o reîmprospătează cu vitamine, acid hialuronic și antioxidanți. În plus, funcția de vid are efect de stimulare și întărire a țesutului. Aqua Facial poate fi folosit la toate tipurile de piele.

Ce este Aqua Facial?

Inovatoare și foarte efecientă, tehnologia Aqua Facial oferă un tratament intensiv neinvaziv – o combinaţie de curățare, exfoliere și hidratare.

În doar 3 pași revoluţionari, Aqua Facial curăță pielea și o reîmprospătează cu vitamine, acid hialuronic și antioxidanți. În plus, funcția de vid are efect de stimulare și întărire a țesutului.

DALTON MF900

Aqua Facial poate fi folosit la toate tipurile de piele. Satisface fiecare nevoie a pielii și ajută atingerea stadiului optim.
Tehnologia dovedită a MF900 oferă:

DALTON MF900 folosește o combinație de vaccum, aspirare și soluții cu ingrediente active puternice. Pilea este menținută tot timpul tratamentului umedă, iar stratul cornos devine mult mai permeabil și pielea poate absorbi ingredientele mai bine.

Tratamente

Basic

350 lei

Timp de lucru
35-45 min

Impure Skin

450 lei

Timp de lucru
45-55 min

Anti-Aging
Lifting Colagen

550 lei

Timp de lucru
45-55 min

Anti-Aging
Moisturizing

550 lei

Timp de lucru
45-55 min