Echipa

În spatele oricărei afaceri de succes stă o echipă care face posibil acest lucru. Și nu orice fel de echipă, ci una unită, puternică, formată din oameni pasionați, sinceri, doritori și ambițioși. O astfel de echipă formăm și noi, cei de la Pasindora.

dr Deaconu Dana @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Dr. Dana DEACONU

Dana Deaconu este fondatoarea clinicii Pasindora și este specializată în stomatologie generală, protetică dentară. Dana a practicat 11 ani Handbal de performanță în prima ligă, apoi a început în paralel studiile în medicină, la Universitatea Titu Maiorescu. În anul doi de facultate a decis să meargă pe un singur drum, așa că a ales studiile, renunțând la handbal. Dana are o fetiță și un băiețel și afirmă azi, cu mândrie, că a reușit să găsească echilibrul pentru a face tot ceea ce-și dorește. Fondatoarea clinicii garantează că echipa clinicii Pasindora face tot ceea ce este posibil pentru ca pacienții să se simtă minunat.   

Cursuri și specializări:

 • ​ Retratamentul în endodonție sub microscop, București, septembrie 2017;
 • ​ Totul despre fațetele dentare, Cluj, februarie 2018;
 • ​ Programul de educație Preparații dentare – Modulul I – preparații zona anterioară și Modulul II – preparații zona posterioară, Cluj, octombrie – noiembrie 2019;
 • ​ Curs RAW, Copying Natural Morphology, Timișoara, Iulie 2019.​
dr Calistru Felicia @ clinica dentara - stomatologie Pasindora

Dr. Felicia CALISTRU

Felicia  Calistru este medic parodontolog. A finalizat studiile în Chișinău, la Universitatea de medicină și farmacie Nicolae Testemiteanu.

Felicia este o persoană și  sociabilă, empatică. Îi place să citească, și asta se reflectă și în practica ei de zi cu zi pentru că „un om informat este un om puternic”, conform principiilor sale. Îi plac plimbările în natură și călătoriile.

dr Manda Lavinia @ clinica dentara - stomatologie Pasindora, Valcea

Dr. Lavinia MANDA

Lavinia-Andreia Manda este medic stomatolog generalist, iar ca procedură de bază, vorbim despre profilaxie. Este absolventă a Facultății de Medicină Dentară a Universității „Vasile Goldiş” din Arad, promoția 2017. Are o experiență de cinci ani în domeniul stomatologiei, la una dintre cele mai apreciate clinici din Arad. Lavinia este pasionată de lectură, îi place să își petreacă timpul cu familia în natură și să facă sport.

Cursuri de specializare:

 • ​ Vertical preparation tecniques-hands-on, Craiova, noiembrie 2017;
 • ​Implantologia predictibilă, Arad, martie 2017;
 • ​ Școala de endodonție clinică, Cluj-Napoca, martie 2018;
 • ​Esența etapelor de realizare a restaurărilor directe anterioare, Sibiu, mai 2018;
 • ​ Smart Endo Days, Braşov, noiembrie 2018;
 • ​ Dan Lazăr Shape – Anterior Restorations, Hunedoara, ianuarie 2019;
 • ​ Protetică fixă, Râmnicu Vâlcea, martie 2019.​
dr Dumitru Raluca @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Dr. Raluca DUMITRU

Raluca Cristina Dumitru are specializare în chirurgie dento-alveolară și poate ajuta pacienții cu diferite proceduri, precum extracțiile complicate, odontectomia molarilor de minte, caninii incluși, meziodens, chistectomiile, rezecțiile apicale, biopsiile, exciziile formațiunilor tumorale intraorale, implanturile dentare, intervențiile chirurgicale aferente diferitor patologii.

Raluca a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca, 2017 și a făcut rezidențiatul în chirurgie dento-alveolara în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca în perioada ianuarie 2018-decembrie 2020. Printre pasiunile sare se numără petrecerea timpului în natură, drumețiile și animalele.

Cursuri de specializare și conferințe de pofil:

 • ​Conferința Națională SIORL București, 24-26 mai 2019;
 • ​Cursul teoretic și hands-on Implantologie Sweden&Martina, Cluj-Napoca 23-24 mai 2019;
 • ​Cursul teoretic și practic De la concept la creație în implantologia orală, Cluj- Napoca, 26 iulie 2018.
dr Selegean Cristina @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Dr. Cristina SELEGEAN

Cristina Iulia Selegean este medicul nostru endodont, specialist în tratamente endodontice realizate sub microscop și completate de laser. Cristina a fost studentă la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității Vasile Goldiș, Arad.

Cursuri și specializări:

 • ​Tratamentul și retratamentul endodontic – Bazele endodonției clinice (60 de ore de teorie și aplicații practice), susținut de Dr. Camil Ianes – Timișoara 2017;
 • ​ Curs Molari – Preparare, curățare și obturare (16 ore teorie și practică) susținut de Dr. Camil Ianes Timișoara- 2017;
 • ​ Curs microscop două zile în cabinet (1 la 1) ținut de Dr. Camil Ianes – 2018;
 • ​ Endodontic Master Series 2017 – Roberto Cristian Cristescu;
 • ​Curs Retratament endodontic 2022 – Dr. Roberto Cristescu;
 • ​ Modul de Laser in endodonție – HTP MEDICAL – LASER FELLOWSHIP;
 • ​ Cele trei module The VeriPrep susținute de Dr. Atilla Bendendo;
 • ​ Utilizarea corectă a investigațiilor imagistice în endodonție – Dr. Liviu Daniel Călinescu;
 • ​Management, Marketing, Medicină Dentară – Dr. Bogdan Oprea;
 • ​Curs Esențial de Stratificare Enamel Plus / Micerium pe Dinții Anteriori – Dr. Cristina Ghiță;
 • ​ Adeziune între realitate și percepție – Dr. Cristina Ghiță.​
dr Dan Silviu @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Dr. Dan SILVIU

Dan Silviu a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, promoția 2016, și este specializat în ortodonție și ortopedie dento-facială. Dan este specializat în „Competența în ancorajul scheletal, competența în elaborarea diagnosticului și a planului de tratament, folosind analiza VTO (Visual Treatment Objective)”. Printre pasiunile sale se numără bowlingul, înotul, parasailingul, teatrul și călătoriile.​

dr Manda Bogdan @ clinica stomatologie, dentist, cabinet stomatologic Pasindora Valcea

Dr. Bogdan MANDA

Bogdan Gabriel Manda este medic stomatolog generalist, iar în cadrul clinicii noastre realizează proceduri endodontice. Bogdan a finalizat studiile în cadrul Facultății de Medicină Dentară din Arad, iar în ceea ce privește cursurile urmate, printre multe altele, menționăm certificarea la cursul „Microscope master – endo-resto-paro și ergonomie la microscop”.

Este pasionat de apicultura și deține un număr generos de familii de albine, petrecându-și timpul în compania acestora, răsfoind cărți de specialitate și studiind cazuri stomatologice.

dr Manaloiu Ionut @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Dr. Ionut MANALOIU

Ionuț Mănăloiu este medic specialist în chirurgie maxilo-facială. Pasiunea cu care profesează se poate observa în cazurile complexe pe care le tratează. În timpul liber fructifică pasiunea pentru fotografie și îmbină relaxarea cu adrenalina practicând off-road.​

dr Mihailescu Mara @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Dr. Mara MIHĂILESCU

Mara Mihăilescu a absolvit Facultatea de Medicină Dentară „Titu Maiorescu”, promoția 2020, iar din ianuarie 2022 urmează programul de rezidențiat în Stomatologie Generală la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon. Este pasionată de endodonție și protetică dentară pentru că „frumusețea zâmbetului este clădită pe sănătatea fiecărui dinte”.

Călătoriile, descoperirea altor culturi și plimbările în aer liber o încarcă cu energie pentru a da randament în domeniul pe care îl practică cu minuțiozitate. Iubește animalele, în special câinii, și îi place să experimentez lucruri noi.

dr Diaconu Cezar @ clinica stomatologie, dentist, cabinet stomatologic Pasindora Valcea

Dr. Cezar DIACONU

Cezar Diaconu este absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova, având o practică orientată către endodonție și restaurarea dinților tratați endodontic. A urmat numeroase cursuri naționale și internaționale în domeniul endodonției și restaurărilor adezive directe și indirecte. În 2015 a urmat programul de master în domeniul restaurărilor protetice pe sprijin implantar al Facultății de Medicină Dentară din Craiova pe care l-a absolvit un an mai târziu. Din anul 2020 este student doctorand în cadrul Facultății de Medicină Dentară Craiova, catedra de Endodonție, iar din anul 2021 este asistent universitar în cadrul aceleiași catedre.

Cezar este co-autor al mai multor articole științifice în domeniul endodonției, publicate în reviste naționale, lector la conferințe naționale, având ca subiect tratamentele endodontice. Cu o vastă experiență clinică, Cezar Diaconu este cunoscut în special din mediul online unde postează cazuri clinice în mod frecvent.​

dr Pintilie Alexandru @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Dr. Alexandru PINTILIE

Claudiu Alexandru Pintilie este medic specialist în chirurgie orală și implantologie, cu o experiență de peste șapte ani în domeniu. Este o persoană dinamică și perspicace, care își propune să realizeze tratamente stomatologice de cel mai înalt nivel într-un mediu profesionist, folosind tehnologie de ultimă generație, protocoale clinice dezvoltate, precum și sisteme complexe de reabilitare orală.

 

După ce a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Claudiu și-a continuat pregătirea, terminând rezidențiatul în Chirurgie Dento-Alveolară și masterul în Implantologie. Educația sa a prins noi forme și perspective după ce a urmat diferite cursuri de specializare în țări de referință, precum Spania, Austria, Olanda, Franța și Germania, dar și după ce a participat ca voluntar în cadrul programului „Life for Nepal”, unde a ajutat pacienți din zone defavorizate, ducând astfel mai departe dorința lui de a oferi tuturor acces la tratamente stomatologice. În ceea ce privește perseverența lui Claudiu: „Îmi place să dezvolt constant pasiuni noi pentru tehnici și abordări nonconformiste în medicina dentară, astfel încât să pot rezolva și cele mai dificile și provocatoare cazuri”.​

Stefanut Adelina @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Adelina ȘTEFĂNUȚ

Asistent Manager

Ciuraru Dana @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Dana CIURARU

Asistent Medical

Giugioiu Cristina @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Cristina GIUGIOIU

Asistent Medical

Neagoe Evelin @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Evelin NEAGOE

Front Desk

Ghioculescu Maria @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Maria GHIOCULESCU

Expert Contabil

Loredana Popa @ clinica stomatologica Pasindora Valcea

Loredana Popa

Call Center

Popa Mihaela @ clinica dentara stomatologie Pasindora Valcea

Mihaela POPA

Agent Curățenie