Termeni si conditii

Inainte de a utiliza sau obtine orice informati si servicii prin intermediul acestui website, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. 

  1. Definitii si termeni

Următorii termeni folosiți vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

Pasindora: este denumirea comerciala a SC SMILE HOLIDAYS SRL, persoana juridica cu sediul in Calea Bucuresti nr. 193A, Ramnicu Valcea, Valcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J38/621/2017, avand Codul Unic de Intregistrare 37751554.

Site: reprezinta website-ul apartiand SC SMILE HOLIDAYS SRL, gazduit la adresa www.pasindora.ro si subdomeniile acestuia, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de SC SMILE HOLIDAYS SRL.

Utilizator: reprezintă persoana care accesează site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile prezentului site, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

Utilizare abuziva: reprezintă utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC SMILE HOLIDAYS SRL.

Newsletter: mijlocul de informare periodica, exclusiv in format electronic, asupra serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de Pasindora intr-o anumita perioada de timp.

  1. Continutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general, servicii comercializate de Pasindora, ale partenerilor săi cat si alte informații considerate ca fiind de interes pentru utilizatori.

  1. Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

  1. Limitarea raspunderii societatii

Societatea nu este si nu poate fi făcuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la servicii/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula serivciul respectiv si de a anunța clientul.

Caracteristicile serviciilor prezentate pe site sunt preluate/puse la dispoziție de producători si/ furnizori, iar societatea nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

Preturile serviciilor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp menționata.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu.

Societatea își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe site.

Orice problema cauzata de serviciile prezentate pe site se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către utilizator.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii accesati pagina Politica de Confidentialitate.

  1. Newsletter

Orice vizitator al site-ului se poate abona la newsletter-ele Pasindora. De asemenea, utilizatorul are posibilitatea sa se aboneze la newsletter-ele Pasindora.

Clientul, utilizatorul sau vizitatorul abonat la newsletter poate renunta oricand la primirea acestuia printr-un clic pe linkul de dezabonare prezent in toate newsletter-ele Pasindora. Renuntarea clientului, utilizatorului sau vizitatorului la primirea newsletter-elor nu implica si renuntarea la acceptul dat pentru termeni si conditii.

  1. Politica de utilizare cookie-uri

Pentru detalii accesati pagina Politica de Cookie-uri.

Societatea nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor si condițiilor.