TOP 3 cele mai alese intervenții estetice minim-invazive

Cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine atât în tinerețe, cât și odată cu înaintarea în vârstă. Fie că este vorba despre remedierea unor complexe, despre dorința de a accentua trăsăturile deja frumoase sau pur și simplu despre estomparea semnelor de îmbătrânire, fillerele vor fi întotdeauna soluția potrivită. În plus, acestea pot remedia chiar și probleme sănătate, nu doar estetice. Aici, la Pasindora, nu ne ocupăm doar de aspectul și de sănătatea danturii tale, ci și de frumusețea chipului tău. Iată care sunt procedurile minim-invazive la care poți apela în cadrul clinicii noastre:

 

Injectarea cu acid hialuronic

Acidul hialuronic – îl cunoaștem și îl iubim! Această substanță se găsește în mod natural în organismul fiecărei persoane. Injecțiile cu acid hialuronic au rol de umplere, de volumizare. De asemenea, acidul hialuronic are proprietăți de hidratare și sporește producția de colagen. Principiul pe care funcționează acidul hialuronic este atracția apei – acesta poate reține de 1.000 de ori mai multă apă față de volumul său. În acest mod reușește să ofere aspect voluminos și hidratat pielii. 

Acidul hialuronic poate fi injectat în orice zonă a feței, însă el este extrem de util pentru: augumentarea buzelor, umplerea ridurilor și liniilor fine, remodelarea nasului, conturarea osului mandibular, zona de sub ochi, volumizarea pomeților. Procedura este minim-invazivă, realizându-se prin injectare. În ceea ce privește durerea resimțită, aceasta va fi minimă, datorită faptului că îți vom aplica un anestezic local. Este de reținut faptul că această intervenție are un efect provizoriu, iar remanența sa în locul unde a fost injectat variază în funcție de fiecare organism în parte, dar și de stilul de viață al fiecărui pacient.

Schimbarea va fi vizibilă imediat după procedură, însă de rezultatul final te vei putea bucura abia după aproximativ două săptămâni. Medicii noștri esteticieni se vor ocupa de confortul tău pe tot parcursul procedurii și, de asemenea, se vor asigura că vei obține rezultatul dorit.

 

Injectarea cu toxină botulinică (botox)

Un alt filler extrem de important este toxina botulinică sau, în limbajul uzual – botoxul. Există mai multe tipuri de toxină botulinică  (A, B, C1, C2, E, F, G), însă cea utilizată în intervențiile cosmetice este cea de tip A. Această substanță este utilizată pentru a reda aspectul tânăr al tenului prin reducerea și chiar eliminarea ridurilor, fie ele de expresie sau cauzate de înaintarea în vârstă. O altă utilizare importantă a toxinei botulinice este înfrumusețarea zâmbetului persoanelor cu gingia expusă, dar și tratarea transpirației excesive.

Toxina botulinică are un efect de relaxare a mușchilor, blocându-le reacția pentru o perioadă de timp. Astfel, vei observa că, de exemplu, nu te vei mai putea încrunta – cel puțin nu vizibil. Injectarea botoxului se face cu ajutorul unei seringi cu ac de dimensiune mică și, la fel ca în cazul acidului hialuronic, disconfortul va fi eliminat cu ajutorul anestezicului local. 

În schimb, rezultatul nu va fi vizibil imediat după procedură. Toxina botulinică are nevoie de aproximativ una-două săptămâni pentru a relaxa complet mușchiul și a oferi rezultatul dorit, fie că vorbim despre riduri, zâmbet gingival sau hiperhidroză. Îți propunem un test – filmează-te zilnic în timp ce te încrunți și vei observa că, pe zi ce trece, această mișcare a musculaturii este tot mai puțin vizibilă. Poți aplica acest test și în cazul zâmbetului gingival.

 

Injectarea cu plasmă (TERAPIA VAMPIR)

O procedură extrem de eficientă este reprezentată de injectarea cu plasmă îmbogățită în trombocite (PRP). Pentru această procedură este utilizat propriul tău sânge, iar scopul principal este acela de a accelera vindecarea țesuturilor moi, de a reduce inflamația articulațiilor și tendoanelor.

Astfel, prin injectarea plasmei vom putea trata probleme precum: articulațiile defectuoase, osteoartrita, durerile la nivelul coloanei, leziunile musculare, iar lista poate continua. Cel mai mare avantaj este acela că nu există niciun risc de infecție sau reacție adversă, dat fiind faptul că substanța injectată este propria plasmă.

Procesul de pregătire al substanței finale este reprezentat de recoltarea sângelui, centrifugarea acestuia, obținerea de  plasmă bogată în trombocite și injectarea în zona afectată.

 

Prin urmare, putem concluziona cu ușurință faptul că injectările cu acid hialuronic, toxină botulinică și plasmă sunt extrem de benefice pentru aspectul tău fizic, dar și pentru sănătatea ta. Dacă îți dorești un boost rapid de tinerețe și înfrumusețare, te așteptăm la clinica Pasindora! Ne poți contacta chiar AICI.

 

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Twitter