Tehnologii

Scannerul intraoral Medit I500

Ajută la scanarea (amprentarea) digitală, care este la un click distantă față de orice laborator din lume. Cu ajutorul celor două camere de mare viteza scanează rapid si eficient cu o precizie de ordinul micrometrilor.

Scannerul Modjaw

Folosit pentru înregistrarea ocluziei (mușcăturii), arată și înregistrează în timp real mișcările realizate de cele 2 arcade maxilare. Aceste mișcări înregistrate se pot aplica la o scanare intraorala. 

Sistemul Florida Probe

Medicul poate realiza în doar câteva minute un grafic digital al statusului parodontal cu o acuratețe foarte ridicată.

Microscopul Zeiss

Ajuta la realizarea tratamentului de canal. Prin folosirea microscopului sansele ca tratamentul sa fie realizat corect cresc de pana la 96%.

zeiss microscop endodontic tratament endodontic

Laserul Biolase

Folosit atat in terapia durerii, albire dentara, vindecarea aftelor si leziunor periapicale (infectii ale radacinilor), gingivectomii (remodelarea gingiei cat si in sterilizarea pungilor parodontale).

Centrifuga Premium

Realizează din sânge plasmă sub formă de membrană sau lichid ce pot fi folositate atât în chirurgia dento-alveolară, implantologie cât și estetică facială.

centrifuga

Piezotome

Folosit în chirurgia dentară, ce oferă precizie și siguranță fără a afecta țesutul moale, fără a necroza și fără a provoca un exces de temperatură asupra țesuturilor tăiate, datorită vibratiilor cu ultrasunete și a controlului electronic.

Piezotome

Lampa de albire zoom

Ajută la realizarea tratamentului de albire, eliminând petele de alimente şi băuturi, îmbătrânirea şi chiar decolorarea provocată de anumite tipuri de medicamente. În 45 de minute, dinţii tăi pot fi cu până la 8 nuanţe mai albi.

albire dentara Valcea, estetica dentara Pasindora

Aquacare

Echipament pentru tratamente dentare minim invazive bazat pe tehnică abrazivă cu fluid. Utilizat pentru: curăţare şi îndepărtare pete, tratamentul fisurilor, prepararea cavităților. 

Aparat anestezie Milestone

Administrare usoară și precisă cu un ac foarte subțire. Procedură  confortabilă atât pentru medic cât și pentru pacient. Ideal pentru intervențiile parodontale – număr mai mic de injecții. Ușurință și eficiență pentru injecțiile intraligamentare.

Avantaje:

  • Sistemul STA permite anestezierea un singur dinte fără nici o altă anestezie colaterală
  • Impactul vizual creat de sistemul de anestezie STA este mult mai puțin traumatizant decât cel al seringilor obișnuite.
  • Anestezicul este injectat progresiv (controlat prin computer) pe măsură ce pacientul are nevoie
  • Anestezia nu mai cuprinde buza și limba, dispare cu totul senzația de disconfort.
  • Buzele nu sunt amorțite iar linia zâmbetului poate fi evaluată imediat .
  • Cu STA anestezia va fi profundă, se instalează instantaneu și se poate lucra imediat timp de 30-45 de minute.
  • Datorită cantității controlate computerizat precum și locul precis unde este injectat anestezicul numărul necesar de injectări este mai mic
aparat anestezie milestone